Kasteelstraat 29A
6235 BM Ulestraten

Praktijk Erven/Burshan-Bashir:
043 - 364 78 42
E-mail: info@tcu-ulestraten.nl


  • img6
  • img4
  • img5
  • img3
  • img1

Specialismen

Esthetische tandheelkunde

Wilt u uw gebit verfraaien? Dan bent u bij ons aan het goede adres!
Esthetische (ook wel cosmetische) tandheelkunde is het vakgebied, waarbij de tandarts zich bezighoudt met het verfraaien van uw uiterlijk. Mensen vinden een stralend gebit als uiterlijke schoonheid steeds belangrijker. U zult dan ook steeds hogere eisen stellen aan de esthetiek van uw tanden en kiezen. Met behulp van facings, kroon- en brugwerk of inlays kunnen wij verbetering in vorm, stand en kleur van uw gebit garanderen.

Orthodontie

Ook bij ons kunt u terecht voor orthodontische behandelingen. Heeft u moeite met het afbijten van voedsel of staan uw tanden en kiezen scheef vanwege ruimtegebrek? Wij corrigeren uw kaak- en tandstand met behulp van een beugel. Was het vroeger nog een vreemd gezicht om volwassenen met een beugel te zien, vandaag de dag nemen ijdelheid en een goed functionerend gebit de overhand. Daarom creëren wij meer ruimte voor beugelbehandelingen bij volwassenen. Immers, mooie rechte tanden kennen geen grenzen.
Uiteraard zijn ook jonge mensen welkom voor beugelbehandelingen.

Uw kinderen: onze zorg

Kinderen zijn van harte welkom in onze praktijk in Ulestraten. Er gebeurt namelijk veel in de kindermondjes. Goede begeleiding en voorlichting zijn noodzakelijk zodat ze van jongs af aan begrijpen wat goede mondverzorging inhoudt. Alle reden voor preventie en een regelmatige controle.

Nieuws

Tarieven Tandtechniek

De NZa heeft de mondzorg verplicht gesteld om per 1 januari 2018 de techniek- en materiaalkosten inzichtelijk te hebben voor patiënten. De lijst is een extractie van de reguliere tarievenlijst, met een toevoeging van informatieve teksten over producten en materialen.

Laserbehandeling

In onze praktijk werken wij onder andere met laserapparaten. De laser werkt preciezer dan een ander tandheelkundig instrumentarium. Ook heeft de laser een desinfecterende en bacteriedodende werking.

Over het algemeen gebruiken wij de laser voor kleine chirurgische behandelingen, tandvleesbehandelingen en om uw tanden en kiezen tijdelijk minder gevoelig te maken.

Handig om te weten