Kasteelstraat 29A
6235 BM Ulestraten

Praktijk Erven/Burshan-Bashir:
043 - 364 78 42
E-mail: info@tcu-ulestraten.nl


  • img6
  • img4
  • img5
  • img3
  • img1

Tips

Nieuws

Vacature tandartsassistente

Tandheelkundig Centrum Ulestraten is per direct op zoek naar een ervaren tandartsassistente.
Deze job omvat een 24-urige werkweek met de mogelijkheid tot uitbreiding van uren.
Wij zijn een groepspraktijk bestaande uit 5 tandartsen, 2 mondhygiënistes, 1 kindertandverzorgster, 2 preventie-assistentes, 3 stoelassistentes, 2 secretaresses en 1 baliemedewerkster.

Indien iemand interesse heeft of iemand in zijn directe omgeving kent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en in een leuk en spontaan team wil werken graag een email richten aan: info@tcu-ulestraten.nl

Tarieven Tandtechniek

De NZa heeft de mondzorg verplicht gesteld om per 1 januari 2018 de techniek- en materiaalkosten inzichtelijk te hebben voor patiënten. De lijst is een extractie van de reguliere tarievenlijst, met een toevoeging van informatieve teksten over producten en materialen.

Laserbehandeling

In onze praktijk werken wij onder andere met laserapparaten. De laser werkt preciezer dan een ander tandheelkundig instrumentarium. Ook heeft de laser een desinfecterende en bacteriedodende werking.

Over het algemeen gebruiken wij de laser voor kleine chirurgische behandelingen, tandvleesbehandelingen en om uw tanden en kiezen tijdelijk minder gevoelig te maken.

Handig om te weten