Kasteelstraat 29A
6235 BM Ulestraten

Praktijk Schoonbrood/Erven:
043 - 364 78 42
E-mail: info@tcu-ulestraten.nl
Praktijk voor Endodontologie:
043 - 365 38 08
E-mail: tcu-heijnen@hetnet.nl
  • img6
  • img4
  • img5
  • img3
  • img1

Vaste tarieven bij uw tandarts


  • Doordat de overheid de tarieven van tandartsen opstelt kan van deze tarieven niet afgeweken worden. Iedere tandarts in Nederland hanteert dezelfde prijzen.


Vragen?


  • Mocht u verder nog vragen hebben over de tarieven in de mondzorg dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met onze praktijk.


Vaste tarieven

Vaste lijst met tandheelkundige behandelingen

De overheid (Nederlandse Zorgautoriteit) heeft een lijst met behandelingen opgesteld. Deze lijst is voor elke tandarts hetzelfde. Hierin kan de tandarts ook geen veranderingen aanbrengen.

Wat vergoedt uw verzekering?

De verzekeraars bepalen in hun (aanvullende) verzekering welke vergoedingen er zijn voor de tandheelkundige behandelingen. Een aantal verzekeraars vergoedt alle kosten of een percentage ervan tot een bepaald bedrag. Kijk dus goed naar de vergoeding voor tandheelkundige zorg in uw verzekeringsvoorwaarden. Misschien is verzekeren voor kleine tandheelkundige ingrepen niet noodzakelijk en kunt U beter het bedrag zelf betalen dan een dure aanvullende verzekering af te sluiten. Informatie over aanvullende verzekeringen vindt u op de polisvergelijker van www.allesoverhetgebit.nl

Tarieven endodontologie --> zie www.heijnen-endodontologie.nl

Nieuws

Tarieven Tandtechniek 2018

De NZa heeft de mondzorg verplicht gesteld om per 1 januari 2018 de techniek- en materiaalkosten inzichtelijk te hebben voor patiƫnten. De lijst is een extractie van de reguliere tarievenlijst, met een toevoeging van informatieve teksten over producten en materialen.

Nieuwe digitale scanner in gebruik genomen

Vanaf nu hoeft u bij ons niet meer met een volle lepel te happen, daardoor is het kokhalzen voorbij. Door middel van onze nieuwe digitale scanner kunnen we eenvoudig en vlug een afdruk maken van uw tanden en kiezen.

Laserbehandeling

In onze praktijk werken wij onder andere met laserapparaten. De laser werkt preciezer dan een ander tandheelkundig instrumentarium. Ook heeft de laser een desinfecterende en bacteriedodende werking.

Over het algemeen gebruiken wij de laser voor kleine chirurgische behandelingen, tandvleesbehandelingen en om uw tanden en kiezen tijdelijk minder gevoelig te maken.

Handig om te weten