Kasteelstraat 29A
6235 BM Ulestraten

Praktijk Schoonbrood/Erven:
043 - 364 78 42
E-mail: info@tcu-ulestraten.nl
Praktijk voor Endodontologie:
043 - 365 38 08
E-mail: tcu-heijnen@hetnet.nl
  • img6
  • img4
  • img5
  • img3
  • img1

Onze specialisten

Op dit moment zijn in ons centrum 3 tandartsen en 1 tandarts-specialist werkzaam:

Ragnhild van Aert-Beerthuizen

Tandarts Ragnhild van Aert-Beerthuizen is een enthousiaste algemeen practicus met een brede interesse voor allerlei facetten van de tandheelkunde.

Pascal Erven

Tandarts Pascal Erven zijn werkgebied bestaat uit de algemene tandheelkunde met orthodontie en esthetische tandheelkunde als zwaartepunt.

Peter Schoonbrood

Tandarts Peter Schoonbrood zijn werkgebied omvat eveneens de algemene tandheelkunde met als specialiteit voor kroon- en brugwerk en de esthetische tandheelkunde.

Alle tandartsen staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde (NMT) en zijn lid van tandheelkundige studiegroepen.

Guust Heijnen

Tandarts-endodontoloog Guust Heijnen (www.heijnen-endodontologie.nl). Heeft zich gespecialiseerd in wortelkanaal behandelingen.

Caroline Brouwers

De Mondhygiëniste diagnosticeert en behandelt hoofdzakelijk tandvleesproblemen. Verder is zij bevoegd om mondonderzoeken uit te voeren en cariës te ontdekken.

Caroline Schoonbrood-Brabers

Kindertandverzorgster Caroline Schoonbrood-Brabers is een mondhygieniste die is opgeleid (post-HBO) om kinderen op een speelse en kindvriendelijke manier kennis te laten maken met alles wat bij de tandarts hoort. Zij is gespecialiseerd in de behandeling van kinderen tot ongeveer 13 jaar.

Lammert Bovendorp

Lammert Bovendorp, Tandtechnisch adviseur/ klinisch prothese technicus KPT, adviseert onder verantwoording van de verschillende tandartsen over verschillende uitneembare prothetische voorzieningen. Vervaardigt geheel zelfstandig volledige protheses op implantaten, waarbij maximaal rekening gehouden wordt met individuele wensen van de patiënt .

Onze assistenten

Katja Schleipen & Marlou Snepvangers

Stoel- en preventieassistentes, Katja Schleipen en Marlou Snepvangers zijn tandartsassistentes met de bevoegdheid en opleiding in het werken met patiënten. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van tandsteen, instructies geven, sealen en foto's maken. Dit alles gebeurt onder toeziend oog van de aanwezige tandarts.

Ingrid Janssen, Ingrid van der Wees, Audrey Bulté & Anita Ploum

Onze enthousiaste assistentes Ingrid Janssen, Ingrid van der Wees, Audrey Bulté en Anita Ploum ondersteunen het gehele team.

Linda Smeets, Anita Erven & Carin Heijnen

Office manager Linda Smeets is de spil die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Aan de balie wordt zij vergezeld door administratief medewerksters Anita Erven en Carin Heijnen.